Zorgjasjes voor dames en heren kopen

Nowtex heeft een uitgebreid assortiment zorgjasjes voor dames en heren met veel verschillende accentkleuren en prints. Onze zorgjasjes zijn zorgvuldig ontworpen om comfort, functionaliteit en een professionele uitstraling te bieden in de zorgomgeving.
Alle zorgjasjes zijn voorzien van extra grote zakken, zodat u alle benodigde materialen gemakkelijk kunt meenemen. De sluiting is uitgerust met drukknopen, waardoor het kledingstuk eenvoudig aan en uitgetrokken kan worden.
We bieden onze jasjes aan in diverse materialen, waaronder gerecycled polyester met (bio)katoen en onze innovatieve Active Stretch kwaliteit. Active Stretch is gemaakt van een polyester/stretch-mix en biedt vele voordelen voor optimaal draagcomfort!

Ons assortiment zorgjasjes bestaat uit veel verschillende kleuren, maar natuurlijk niet alle.
Wilt u net een andere kleur of misschien liever een print met logo als accent? Geen probleem!
Ieder artikel is naast de standaard kleuraccenten te leveren in andere kleuren of prints. Kijk bij onze custom made zorgkleding voor meer informatie.

Artikelgroep
Doelgroep
Kwaliteit
Kleur accent

zorgjasje Dames - Lotte - Wit

zorgjasje dames lotte wit
BEKIJK DIT ARTIKEL

Getailleerde dameszorgjas in de traditionele polyester/katoenen kwaliteit. Dit jasje heeft 1 borstzak, 2 grote zakken met telefoonzak en drukknopen. Het jasje is beschikbaar in verschillende (contrast)kleuren die het kledingstuk een speelse touch geven.

Kwaliteit

65% Polyester / 35% Katoen

Kleuraccenten

Verkrijgbare prints

zorgjasje Heren - Luuk - Wit

zorgjasje heren luuk wit
BEKIJK DIT ARTIKEL

Regular-fit unisex zorgjas gemaakt van traditionele polyester/katoenen kwaliteit. Dit jasje heeft 1 borstzak, 2 grote zakken met telefoonzak en drukknopen. Het jasje is verkrijgbaar in verschillende (contrast)kleuren, waardoor het een speels tintje krijgt.

Kwaliteit

65% Polyester / 35% Katoen

Kleuraccenten

Verkrijgbare prints

zorgjasje Dames - Julia - Wit

zorgjasje dames julia wit
BEKIJK DIT ARTIKEL

Getailleerde dames zorgjas in onze Active Stretch kwaliteit, deze polyester/elastan kwaliteit heeft de volgende eigenschappen: stretch, licht van gewicht, sneldrogend, antibacterieel en vuil-waterafstotend! Dit jasje heeft 1 borstzak, 2 grote zakken met telefoonzak en drukknopen. Het jasje is verkrijgbaar in diverse (contrast)kleuren zodat het jasje past bij uw huisstijl!

Kwaliteit

92% Polyester / 8% Elastan

Kleuraccenten

Verkrijgbare prints

zorgjasje Heren - James - Wit

zorgjasje heren james wit
BEKIJK DIT ARTIKEL

Regular-fit Unisex zorgjas in onze Active Stretch kwaliteit, deze polyester/elastan kwaliteit heeft de volgende eigenschappen: stretch, licht van gewicht, sneldrogend, antibacterieel en vuil-waterafstotend! Dit jasje heeft 1 borstzak, 2 grote zakken met telefoonzak en drukknopen. Het jasje is verkrijgbaar in diverse (contrast)kleuren zodat het jasje past bij uw huisstijl!

Kwaliteit

92% Polyester / 8% Elastan

Kleuraccenten

Verkrijgbare prints

Wat zijn zorgjasjes?

Zorgjasjes zijn speciaal ontworpen jasjes die in de zorgomgeving worden gedragen door zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen, artsen en ander medisch personeel.
Deze jasjes zijn van cruciaal belang omdat ze comfort, functionaliteit en een professionele uitstraling bieden. Daarnaast geven ze ook bescherming tegen vuil en mogelijke besmettingen.

De zorgjasjes zijn voorzien van een aantal kenmerken die ze bijzonder geschikt maken voor de zorgsector. Ten eerste hebben ze veel zakken, waardoor zorgverleners gemakkelijk medische hulpmiddelen en andere benodigdheden kunnen meenemen, waardoor ze alles bij de hand hebben voor hun taken.

Naast functionaliteit zijn zorgjasjes vaak herkenbaar en dragen ze bij aan uniformiteit binnen de zorginstelling. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en vergemakkelijkt de identificatie van medisch personeel door patiënten en collega's.

Een ander belangrijk aspect is dat zorgjasjes wasbaar zijn volgens de richtlijnen. Ze moeten vaak worden gewassen en gedesinfecteerd om de hygiëne te waarborgen. Veel zorgjasjes kunnen bijvoorbeeld op 60 graden worden gewassen, wat helpt om ziektekiemen en bacteriën effectief te doden.

Bovendien zijn de materialen waaruit zorgjasjes worden vervaardigd zorgvuldig gekozen om duurzaamheid en comfort te garanderen. De jasjes zijn gemaakt van materialen zoals gerecycled polyester met (bio)katoen en kunnen ook bestaan uit innovatieve stoffen zoals Active Stretch kwaliteit. Deze materialen zorgen ervoor dat zorgverleners vrij kunnen bewegen tijdens hun werkzaamheden, wat essentieel is voor hun comfort en mobiliteit.

Kortom, zorgjasjes zijn onmisbaar in de zorgsector, omdat ze niet alleen comfort, functionaliteit en bescherming bieden, maar ook bijdragen aan de herkenbaarheid, uniformiteit en hygiëne in medische omgevingen.

Voor een goede werking van nowtex.nl maken wij gebruik van functionele cookies. Hierin wordt alleen informatie omtrent uw login opgeslagen, en alleen gebruikt voor de juiste werking op deze website. Zie onze privacy policy voor alle details.