Atelier in Nederland

Met ons eigen atelier in Leeuwarden hebben we een getalenteerd team van vakmensen die met liefde en zorg hoogwaardige zorgkleding produceren. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de industrie, kunnen we voldoen aan de specifieke eisen en wensen van onze klanten.

Of het nu gaat om kleuren die overeenkomen met de huisstijl van een zorginstelling, aangepaste prints om de identiteit van een team te benadrukken, of het toevoegen van logo's voor merkherkenning; wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing.

Werkgelegenheid

Met ons eigen atelier laten we niet alleen zien dat het mogelijk is om de productie van bedrijfskleding terug te brengen naar Nederland, maar zorgen we ook voor werkgelegenheid in de regio.
We geven medewerkers met een speciale plek op de arbeidsmarkt een eerlijke kans door ze zelf op te leiden tot volwaardige kleermakers. We geloven in het investeren in onze medewerkers en bieden hen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen.

Nowtex begrijpt dat zorgkleding meer is dan alleen een uniform. Het speelt een essentiële rol in het bieden van comfort, functionaliteit en een professionele uitstraling voor zorgverleners. Met ons eigen atelierfaciliteit in Leeuwarden en onze focus op custom-made oplossingen, zijn we de ideale partner voor zorginstellingen en teams die op zoek zijn naar hoogwaardige en unieke zorgkleding.

Atelier

Maatschappelijke impact

Nowtex is niet alleen gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook op het creëren van maatschappelijke impact.
Hierdoor zijn we actief betrokken bij social return en reshoring. Door onze productieactiviteiten lokaal te houden, dragen we bij aan werkgelegenheid en economische groei in Nederland.

Bij Nowtex staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door het verbeteren van onze processen en materialen. We maken gebruik van duurzame oplossingen. Van de keuze van grondstoffen tot het verpakkingsmateriaal, om het milieu en de kwaliteit van onze producten te bevorderen.

Voor een goede werking van nowtex.nl maken wij gebruik van functionele cookies. Hierin wordt alleen informatie omtrent uw login opgeslagen, en alleen gebruikt voor de juiste werking op deze website. Zie onze privacy policy voor alle details.