Hippe zorgkleding

Hippe zorgkleding in een andere basiskleur dan wit! Nowtex levert zorgjasjes en zorgbroeken in iedere gewenste basiskleur. Een uniek concept van Nowtex zodat je zelf een set zorgkleding kunt samenstellen.

Gekleurde zorgkleding

Nowtex zet een uniek concept in de markt; hippe zorgkleding voor dames en heren.
Op zoek naar zorgkleding, maar niet in de traditionele witte basiskleur? Wij kunnen zorgkleding leveren in iedere gewenste basiskleur of middels sublimeren met iedere gewenste print of afbeelding!

Neem vrijblijvend contact op met de zorgkleding professionals van Nowtex om je wensen door te spreken.

Contact opnemen met Nowtex

Zorgkleding in iedere kleur

NOWTEX produceert hippe zorgkleding in iedere gewenste kleur of print in ons eigen atelier in Nederland. Wij streven naar een wereld zonder afval en werken volgens de principes van een circulaire economie.
Lees meer over onze duurzame zorgkleding.

Hippe zorgkleding

Doordat wij zelf zorgkleding produceren kunnen wij meer mogelijkheden bieden. Wij kunnen ons volledige assortiment zorgkleding customizen met een print, kleur, logo of een borduring.
Lees meer over onze custom made zorgkleding.

Snelle levering

Een ander groot voordeel van het produceren in eigen land is de snelheid van levering. Zo kunnen wij customized en custom-made zorgkleding in kleine aantallen leveren binnen 2 á 3 weken.

Hippe zorgkleding

Hippe zorgkleding voor dames

Hippe zorgkleding wordt steeds meer gevraagd. Meer en meer zorginstellingen vervangen het strenge wit in de zorgkleding voor een hippe gekleurde outfit.

Bij Nowtex gaan we nog een stapje verder; ons complete assortiment zorgkleding kan in iedere gewenste basiskleur worden geleverd. Hierbij kies je ook zelf voor de accentkleuren. Volledig naar eigen wens dus!

Hippe zorgkleding voor heren

Naast een volledige dames zorgkleding lijn, heeft Nowtex ook hippe zorgkleding voor heren. Onze gekleurde zorgkleding kan uiteraard ook worden voorzien van een logo of andere uiting.

Gekleurde zorgkleding uit eigen atelier

Het atelier van Nowtex (gevestigd in Leeuwarden) vormt een inspirerend centrum van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Hier komen diverse elementen samen die ons onderscheiden. Allereerst staat duurzaamheid centraal in ons productieproces. Met een nadruk op milieuvriendelijke materialen en processen streven we naar een minimale ecologische voetafdruk.

Bovendien omarmen we het concept van social return door medewerkers met een speciale plek in de arbeidsmarkt een waardevolle rol te geven. We geloven in gelijke kansen en inclusiviteit, wat resulteert in een divers en getalenteerd team.

Bij hippe zorgkleding horen ook hippe schoenen

Als je kiest voor onze hippe zorgkleding, dan kunnen de zorgschoenen of zorgklompen niet achter blijven. Hippe zorgschoenen en accessoires hebben we natuurlijk ook bij Nowtex. Je kunt een keuze maken uit een ruim assortiment comfortabele schoenen en klompen, maar ook heel veel andere accessoires.

Contact opnemen met Nowtex

Wat is hippe zorgkleding?

Met hippe zorgkleding bedoelen we zorgkleding in een andere basiskleur dan wit. Deze gekleurde zorgkleding geeft bij ieder beroep een eigen uitstraling of identiteit. Middels sublimeren kan iedere gewenste print of afbeelding op de zorgkleding worden geplaatst.

Wat is sublimeren?

Sublimeren is een veelzijdige techniek waarmee we vrijwel elke kleur, foto of print direct op het kledingstuk kunnen aanbrengen. Of het nu gaat om levendige kleuren, complexe afbeeldingen of zelfs verlooptinten, sublimatie maakt het mogelijk om een breed scala aan ontwerpen te realiseren.

Is sublimeren duurzaam?

Ja, de sublimatietechniek zorgt ervoor dat de kleuren diep doordringen in de vezels van het materiaal. Hierdoor blijft de afbeelding mooi en helder, zelfs na het wassen. Het resultaat is een degelijke en duurzame personalisatie die lang meegaat en de kwaliteit van het kledingstuk behoudt.

Is sublimeren ook geschikt voor kleine details of logo's?

Ja; naast het aanbrengen van kleuren en afbeeldingen, kunnen we met sublimatie ook kleine teksten en details toevoegen aan de zorgkleding. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld namen, functietitels of andere gewenste informatie op een subtiele en professionele manier te personaliseren.

Wat zijn de voordelen van sublimeren?

Het voordeel van sublimeren is dat het een hoge mate van flexibiliteit biedt in ontwerpopties. Door de directe toepassing op het materiaal zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Of u nu kiest voor een strak en zakelijk ontwerp of een levendige en opvallende print, sublimatie zorgt ervoor dat uw zorgkleding uniek en op maat gemaakt wordt.

Is sublimatie onderscheidend?

Ja, sublimatie is zeer onderscheidend. Nowtex streeft er naar om hoogwaardige en langdurige personalisatie aan te bieden. Met sublimatie kunnen we zorgkleding voorzien van een onderscheidend en opvallend ontwerp dat past bij de identiteit van uw organisatie. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste kleuren, prints en ontwerpen die voldoen aan uw wensen en eisen.

Voor een goede werking van nowtex.nl maken wij gebruik van functionele cookies. Hierin wordt alleen informatie omtrent uw login opgeslagen, en alleen gebruikt voor de juiste werking op deze website. Zie onze privacy policy voor alle details.