Labjassen voor dames en heren kopen

Nowtex heeft een uitgebreid assortiment aan labjassen voor dames en heren. Onze labjassen, die ook als doktersjassen worden gebruikt, zijn speciaal ontworpen om comfort, functionaliteit en een professionele uitstraling in de zorgomgeving.

Ons assortiment zorgjasjes bestaat uit veel verschillende kleuren, maar natuurlijk niet alle.
Wilt u net een andere kleur of misschien liever een print met logo als accent? Geen probleem!
Ieder artikel is naast de standaard kleuraccenten te leveren in andere kleuren of prints. Kijk bij onze custom made zorgkleding voor meer informatie.
Op verzoek kunnen de labjassen ook geproduceerd worden in korte mouw of lange mouw met een manchet.

Artikelgroep
Doelgroep
Kwaliteit
Kleur accent

labjas Dames - Noor

labjas dames noor wit

Prijs € 43,95excl. BTW

BEKIJK DIT ARTIKEL

Dames labjas in een slanke pasvorm. Deze labjas is gemaakt van polyester/katoen en heeft 1 borstzak, 2 grote zakken met telefoonzak en drukknopen. Om aan te sluiten op uw huisstijl is de labjas verkrijgbaar in verschillende (contrast)kleuren. Hierdoor kunt u een uniforme en professionele uitstraling behouden.

Kwaliteit

65% Polyester / 35% Katoen

Kleuraccenten

Verkrijgbare prints

labjas Heren - Niels

labjas heren niels wit

Prijs € 43,95excl. BTW

BEKIJK DIT ARTIKEL

Labjas in een regular fit en unisex design. Deze labjas is gemaakt van polyester/katoen en heeft 1 borstzak, 2 grote zakken met telefoonzak en drukknopen. De labjas is verkrijgbaar in verschillende (contrast)kleuren, waardoor hij perfect kan worden afgestemd op de huisstijl van jouw organisatie.

Kwaliteit

65% Polyester / 35% Katoen

Kleuraccenten

Verkrijgbare prints

Wat zijn labjassen?

Een labjas is de afkorting van laboratoriumjas, en wordt gedragen in een laboratorium als een persoonlijk beschermingmiddel (PBM). Labjassen worden als overkleding gebruikt, en worden dus aangetrokken over de eigen kleding. Onze labjassen zijn ruimvallend en lang waardoor de bovenbenen ook beschermd zijn. Voor goede bescherming zijn de labjassen voozien van lange mouwen.

Een labjas is ontworpen om bescherming te bieden tegen chemische morsingen, besmetting, en om onderliggende kleding te beschermen tegen vlekken en schade.

Voor een goede werking van nowtex.nl maken wij gebruik van functionele cookies. Hierin wordt alleen informatie omtrent uw login opgeslagen, en alleen gebruikt voor de juiste werking op deze website. Zie onze privacy policy voor alle details.