Nowtex, Producent van zorgkleding

Nowtex is een trots familiebedrijf dat zich heeft gepositioneerd als een toonaangevende producent van zorgkleding. Met als uniek aspect: ons eigen atelier in Leeuwarden.

Toonaangevende producent van duurzame zorgkleding

Wat ons onderscheidt van andere fabrikanten is onze expertise in het leveren van een uitgebreid assortiment kleuren en prints, zowel standaard combinaties als op maat gemaakte ontwerpen, in zowel grote als kleine aantallen.

Als familie Nowee hebben we besloten om dit bedrijf op te richten omdat we zagen dat de zorgkledingmarkt weinig vernieuwend was en dat de productietijden aanzienlijk waren toegenomen. Het was tijd voor een frisse wind!

Nowtex begrijpt het belang van korte productietijden en het snel kunnen schakelen.

Over ons

Als familiebedrijf hebben we een sterke focus op het produceren van hoogwaardige zorgkleding met een snelle doorlooptijd. Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid en bieden we milieuvriendelijke opties binnen de zorgkleding.
We geloven dat het mogelijk is om kwalitatieve kleding te leveren zonder het milieu te belasten.

Met ons eigen atelier hebben we volledige controle over het productieproces, en kunnen we direct inspelen op de behoeften van onze klanten. Ons getalenteerde team van vakmensen, met liefde en passie voor het vak, werkt nauw samen om zorgkleding van topkwaliteit te produceren.
We investeren in onze medewerkers, en zorgen we ervoor dat ze over de juiste vaardigheden en kennis beschikken om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen.

Nowtex is een betrouwbare partner voor zorginstellingen en teams die op zoek zijn naar hoogwaardige en gepersonaliseerde zorgkleding. We begrijpen dat zorgkleding niet alleen een uniform is, maar een belangrijk onderdeel van het leveren van comfort, functionaliteit en een professionele uitstraling aan zorgverleners.

Welkom bij Nowtex!

Een familiebedrijf waar we met trots ons assortiment aan kleuren en prints, korte productietijden, duurzame opties en vermogen om snel te schakelen aanbieden.
Samen werken we aan het verbeteren van de zorgkledingindustrie, en proberen te voldoen aan de diverse wensen van onze klanten.

Voor een goede werking van nowtex.nl maken wij gebruik van functionele cookies. Hierin wordt alleen informatie omtrent uw login opgeslagen, en alleen gebruikt voor de juiste werking op deze website. Zie onze privacy policy voor alle details.