Custom Made Zorgkleding

Bij Nowtex begrijpen we dat u als organisatie graag een unieke uitstraling wilt hebben, ook als het gaat om de zorgkleding. Daarom bieden wij de mogelijkheid om custom made zorgkleding te produceren. Met een custom made kledinglijn bepaalt u zelf de eerste indruk van uw organisatie. Of u nu een huiselijke, klinische of speelse uitstraling wilt, wij kunnen het voor u maken!

Ons eigen atelier stelt ons in staat om custom made zorgkleding te produceren, zowel voor kleine als grote oplages. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zorgkleding te voorzien van een borduring, print of een specifieke kleur. Alles is mogelijk bij Nowtex!

Wat is custom made zorgkleding?

Custom made zorgkleding wordt vanaf een schets gemaakt, met als doel de ultieme kledinglijn te creëren die perfect aansluit bij de visie en missie van de zorginstelling. Onze custom made zorgkleding wordt volledig op maat ontworpen en vervaardigd, waarbij we de uitstraling van de instelling nauwkeurig vertalen in de kleding.

We beginnen het proces door de visie en missie van de zorginstelling te begrijpen en de specifieke eisen en wensen voor de zorgkleding te inventariseren. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om unieke en op maat gemaakte ontwerpen te creëren die perfect passen bij de identiteit van de instelling. We houden rekening met kleuren, logo's, patronen en andere kenmerken die de instelling willen uitdragen.

Naast het ontwerp zorgen we ervoor dat de functionaliteit en kwaliteit van de kleding niet worden vergeten. We gebruiken hoogwaardige materialen die comfort, duurzaamheid en veiligheid garanderen. Onze ervaren kleermakers gaan vervolgens aan de slag om de kleding vanaf nul te maken, met oog voor detail en vakmanschap.

Bespreek uw wensen voor Custom Made Zorgkleding

custom made

Met onze custom-made zorgkleding kunnen zorginstellingen erop vertrouwen dat ze een unieke kledinglijn hebben die volledig is afgestemd op hun specifieke behoeften en identiteit. De zorgmedewerkers dragen kleding die niet alleen comfortabel en functioneel is, maar ook trots de waarden en visie van de instelling uitdraagt.

Bij Nowtex geloven we in de kracht van maatwerk en streven we ernaar om de verwachtingen van zorginstellingen te overtreffen. Met onze custom-made zorgkleding zetten we een stap verder dan alleen het leveren van standaardkleding, en bieden we een unieke en op maat gemaakte oplossing die de identiteit van de instelling weerspiegelt en bijdraagt aan een professionele uitstraling in de zorgsector.

Wat zijn de voordelen van custom made zorgkleding?

Het hebben van een custom made zorgkledinglijn biedt een scala aan voordelen voor zorginstellingen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen die gepaard gaan met het hebben van een op maat gemaakte zorgkledinglijn:

Unieke uitstraling

Met een custom made zorgkledinglijn kunnen zorginstellingen een onderscheidende en exclusieve uitstraling creëren die perfect past bij hun identiteit en waarden. Door gebruik te maken van specifieke kleuren, patronen, logo's en andere kenmerken kunnen ze een professionele en herkenbare look realiseren.

Identificatie en teamgeest

Aangepaste zorgkleding stimuleert de identificatie en versterkt de teamgeest binnen de zorginstelling. Door uniformiteit in kledingstijl en ontwerp te waarborgen, voelen zorgmedewerkers zich verbonden en maken ze deel uit van een hecht team. Dit draagt bij aan betere samenwerking, communicatie en een professionele uitstraling van het zorgteam.

Functionaliteit en comfort

Bij het ontwerpen van custom-made zorgkleding kan er rekening worden gehouden met de specifieke behoeften en taken van de zorgmedewerkers. De kleding kan worden aangepast aan de werkomgeving, met speciale aandacht voor functionaliteit, comfort, ademend vermogen en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat medewerkers efficiënter kunnen werken en zich comfortabel voelen tijdens hun werkzaamheden.

Maatwerk en perfecte pasvorm

Custom-made zorgkleding biedt de mogelijkheid om elke medewerker een perfecte pasvorm te bieden. Door individuele maten en lichaamsvormen in overweging te nemen, kan de kleding op maat worden gemaakt, wat resulteert in een uitstekende pasvorm en ultiem comfort. Dit bevordert het zelfvertrouwen van medewerkers, waardoor ze zich prettig en professioneel voelen in hun werkkleding.

Versterking van merkidentiteit en imago

Het bezitten van een custom-made zorgkledinglijn stelt zorginstellingen in staat om hun merkidentiteit en imago te versterken. Door consistent hoogwaardige kleding te dragen, kunnen zorginstellingen een positieve indruk achterlaten bij patiënten, bezoekers en andere belanghebbenden. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid in de zorginstelling.

Kortom, een custom-made zorgkledinglijn biedt zorginstellingen de mogelijkheid om een unieke uitstraling te creëren, teamgeest te bevorderen, functionaliteit en comfort te optimaliseren, een perfecte pasvorm te garanderen, en hun merkidentiteit en imago te versterken. Het draagt bij aan een professionele en positieve werkomgeving in de zorgsector.

Wat zijn de minimale bestelaantallen voor custom made zorgkleding?

Bij Nowtex hanteren we minimale bestelaantallen voor custom made zorgkleding die zeer flexibel zijn, dankzij ons eigen productieatelier in Nederland. In tegenstelling tot veel andere leveranciers zijn wij in staat om zelfs kleine aantallen op maat gemaakte zorgkleding te produceren. Dit geeft ons een uniek voordeel en zorgt voor maximale flexibiliteit!

Hoe lang duurt het produceren van custom made zorgkleding?

De productietijd van onze custom made zorgkleding varieert, afhankelijk van verschillende factoren. Als we gebruikmaken van halffabricaten die we assembleren in ons eigen atelier in Nederland, kan dit vaak al binnen 2 tot 3 weken worden gerealiseerd. In het geval van een volledige productie is de productietijd afhankelijk van de locatie. Wanneer de productie plaatsvindt in Nederland of andere Europese landen, ligt de gebruikelijke productietijd tussen 6-12 weken. Bij productie in het Verre Oosten kan de productietijd oplopen tot ongeveer 20 tot 28 weken.

Bij Nowtex streven we ernaar om hoogwaardige op maat gemaakte zorgkleding te leveren, zelfs in kleine aantallen, en om te voldoen aan de specifieke behoeften van de zorgsector. We begrijpen dat tijdigheid belangrijk is, en we doen ons best om de productietijd zo efficiënt mogelijk te beheren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Voor een goede werking van nowtex.nl maken wij gebruik van functionele cookies. Hierin wordt alleen informatie omtrent uw login opgeslagen, en alleen gebruikt voor de juiste werking op deze website. Zie onze privacy policy voor alle details.