Showrooms en dealers

Nowtex begrijpt dat het belangrijk is om onze producten fysiek te kunnen passen, zien of voelen voordat u een keuze maakt. Daarom werken we samen met verschillende partners die beschikken over een showroom waar u onze producten kunt bekijken.

Ons dealernetwerk

Onze partners, ook wel dealers genoemd, leveren naast zorgkleding ook kleding voor andere functiegroepen. Zij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van werkkleding. Of het nu gaat om horecakleding, bedrijfskleding of werkschoenen, onze dealers hebben het allemaal in huis.

Neem contact op met onze dealers

Naast het leveren van bedrijfskleding kunnen onze dealers u ook ontzorgen m.b.t.

  • online bestelsystemen
  • maatopname op locatie
  • borduren of bedrukken (personaliseren)
  • recycling

Dealers

Contact met onze dealers

Wilt u graag in contact komen met één van onze dealers?
Dan kunt u uw gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat onze dealer zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. Zo kunt u snel en eenvoudig onze producten bekijken en u laten adviseren over de beste keuze voor uw organisatie.

Bij Nowtex streven we ernaar om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Door samen te werken met professionele dealers kunnen we u nog beter van dienst zijn en kunnen we u voorzien van de beste werkkleding voor uw organisatie.
Neem dus gerust contact met ons op en ontdek wat onze dealers voor u kunnen betekenen.

Dealer worden?

Nowtex heeft een dealernetwerk met een select aantal dealers.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een dealerschap? Neem dan contact met ons op.

Voor een goede werking van nowtex.nl maken wij gebruik van functionele cookies. Hierin wordt alleen informatie omtrent uw login opgeslagen, en alleen gebruikt voor de juiste werking op deze website. Zie onze privacy policy voor alle details.